Σελίδες

Δωράκια!

Εχω πολυ καιρο να γραψω στο καημενο το μπλοκακι μου λογω πολλων υποχρεωσεων που ελπιζω να εχουν καλη κατάληξη τελος Ιουνιου και εμτα να ειμαι αραχτη στο σπιτακι μου με τους αντρες μου και να διαβαζω κανενα λογοτεχνικο βιβλιο και να κανω και κανενα αλμπουμ στο αγορακι μου που το εχω παραμελησει.
Σημερα ειδα οτι 2 scrapοφιλεναδες η Λένα και η Δέσποινα δινουν δωρακι και φυσικα ειπα να παρω μερος και να σας ενημερωσω ωστε να παρετε κι εσεις! Περαστε μια βολτα απο τα μπλοκακια τους Θαυμαστε τα και πατρε μέρος!

4 σχόλια:

  1. Καλημέρα σου!
    Σε ευχαριστώ που γράφεις για τα δωράκια που δίνω στο μπλογκ μου.
    Κυρίως σε ευχαριστώ που με βρήκες, κι έτσι έμαθα κι εγώ για σένα. Από εδώ κι εμπρός θα παρακολουθώ κι εγώ το ιστολόγιο σου.
    Με μία πρόχειρη ματιά, έχεις φτιάξει πολύ όμορφα πραγματάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MomIrene καλημέρα! Εύχομαι οι υποχρεώσεις σου που είναι τέλος Ιουνίου να έχουν την κατάληξη που επιθυμείς! Όμως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν βλέπω καμία ανάρτηση σου; Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφη πατα πανω στο un regalo del cielo για να πας στην αρχικη σελιδα και θα δεις οτι εχω βαλει, οχι πολλα πραγματα γιατι δεν προλαβαινω να ασχοληθω δυστυχως με το μπλοκ μου :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεσποινα χαιρομαι κι εγω που σε βρηκα και μου αρεσε πολυ το μπλοκακι σου! Να σαι παντα καλα και να μπορεις να δινεις δωρακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog me a comment