Σελίδες

Παιδικο Παρτυ

Σε περιπου 2 μηνες ειναι τα 2α γεννεθλια του μικρου μου.
Καλα θα μου πειτε απο τωρα το σκεφτεσαι?
Οταν ομως η μαμα εργαζεται και σπουδαζει νομιζω 2 μηνες ειναι λιγος καιρος.
Λεω φετος να φτιαξω μονη μου και την τουρτα εκτος απο τον μπουφε. Το θεμα μας αγνωστο γιατι ο μικρος εχει προτιμησεις... του αρεσει ο Τομας το τρενακι αλλα και ο Κεραυνος Μακουιν!
Λοιπον ψαχνω διαφορα στο Ιντερνετ και επεσα πανω σε αυτο http://www.funkylunch.com/gallery.htm και το λατρεψα αμέσως! Ριξτε μια ματια...εχει ευκολα σχεδιακια!
Επισης θα ηθελα να βρω λιχουδιες για παιδακια με αλεργια στα γαλακτοκομικα! Ειναι κριμα να μην μπορουν να φανε τιποτα και να κοιτανε μονο δεν συμφωνητε?
Αυτα τα λιγα για σημερα...παω να συνεχισω το ψαξιμο!

6 σχόλια:

  1. Η μαμά που σπουδάζει και εργάζεται ταυτόχρονα είναι ήρωας!! Μήπως να κάνετε και ένα πάρτυ για τη μαμά;;; Μπράβο, Ειρήνη!
    Ευχαριστούμε για το λινκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά ήρωας.Συμφωνώ με την Μελένια!!!! Οσο για το λινκ που μας δίνεις έχει υπέροχες ιδέες!!! Πιστεύω οτι θα κάνεις θαύματα τώρα όσο για αυτό που λες μήπως να ρωτήσεις σε φαρμακείο (αν και νομίζω οτι υπάρχουν και σε σουπερ μάρκετ) για προϊόντα χωρίς λακτόζη!!!

    Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειο το link! Ίσως κεφτεδακια χωρίς αυγο ή κρουασανακια με φυτικο βουτυρο ή πιτσακια μονο με ζαμπον ή σαλτσουλα.. Θα πρεπει να τα φτιαξεις εσυ ομως... Για ετοιμα δε γνωριζω...
    Με το καλό να γιορτασετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λεω να φτιαξω πιτσακια με ντοματουλα, ελια, κολοκυθακι και πιπερια γιατι δεν ειναι το προβλημα μονο στο γαλα αλλα και στο κρεας. Θα βρω πιστευω και κανενα κουλουρακι να φτιαξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα!!
    Μπράβο σου Ειρήνη θα συμφωνήσω με τα κορίτσια που σε προσφώνησαν ήρωα γιατί αυτό είσαι.Το λίνκ είναι πολύ καλό,ευχαριστούμε.Δοκίμασε να φτιάξεις κεφτεδάκια από λαχανικά,βράσε πατατούλα κολοκυθάκι και καρότο φτιάξτε πουρέ πρόσθεσε αλάτι μαϊντανό ή άνηθο ψιλοκομμένο,κάνε τα μπαλάκια και αλεύρωσε.Τηγάνισε τα κεφτεδάκια σε ελαιόλαδο και βάλε τα σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.Επειδή είσαι εργαζόμενη μπορείς το μείγμα να το φτιάξεις από την προηγούμενη μέρα να το διατηρήσεις στο ψυγείο και να τα τηγανίσεις μετά την επόμενη.
    Ελπίζω να βοήθησα λίγο,καλή επιτυχία και να χαίρεσαι το λουλουδάκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Irini τελεια ιδεα τα κεφτεδακια λαχανικων! Θα τα φτιαξω σιγουρα :)
    Νομιζω παντως πως ολες για διαφορετικους λογους ειμαστε ηρωες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog me a comment