Σελίδες

Και αντιστροφα ο χρονος μετραει....

Στις 12 Φεβρουαριου εχω γεννεθλια...γινομαι 30! Και φυσικα το δουλεμα αρχισε...πειτε μου τοσο χαλια ειναι να εισαι 30+? Θυμαμαι οταν ημουν 25 πηγα στο φαρμακειο να παρω μια κρεμα για το προσωπο και που λεει η φαρμακοποιος "ανω τον 25?" Καταλαβαινεται το σοκ ε? Τωρα ευτυχως εχω εναν φιλο φαρμακοποιο, μπαινω, ψωνιζω και επειδη δεν ξερει ακομα καλα τα καλλυντικα δεν μου εχει πει τιποτα χαχαχαχαχχαα
Συντομα θα βαλω και δωρακι για να γιορτασω και μαζι σας οποτε stand by!

8 σχόλια:

  1. xaxaxaxa εντάξει δεν είναι κ τόοοοοοσο χάλια! μια χαρά είναι, κάθε ηλικία έχει τα δικά της. κάποια πράγματα αφήνεις πίσω, κάποια νέα εμφανίζονται! το θέμα είναι να ζεις κάθε ηλικία και να την απολαμβάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eιρήνη μου καλημέρα! Ξέρεις κάτι? Ξέρεις πόσο ωραίο είναι να ζείς την ηλικία σου? Να ζεις το παρόν?!!! Περνάνε τα χρόνια και εμείς αισθανόμαστε οτι μεγαλώνουμε και λέμε ''τι καλά θα ήτανε να είμασταν ακόμα παιδιά και τι ωραία όταν ήμουν 18 ή 24 '' κτλ, και χάνουμε το παρόν. Το τώρα,το σήμερα, κάθε μέρα που περνάει πρέπει να'ναι μια διαφορετική, μια υπέροχη μέρα! Γι'αυτό να χαίρεσαι και τα 30 και τα επόμενα που σου εύχομαι ολόψυχα να τα ζήσεις πάνω απ'ολα με υγεία μ'αυτούς που αγαπάς και σ'αγαπούν! Περιμένουμε φώτο από τα γενέθλιά σου λοιπόν!!! Φιλάκια πολλά ως τότε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαββατο πεφτουν φετος. Θα τους μαγειρεψω κατι παραξενο και θα πρεπει να το φανε χαχαχχαχαα δεν ξερω ακομα τι αλλα κατι θα σκεφτω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειρήνη μου Καλημέρα!!! Είναι πιο όμορφη ηλικία και μην σε τρομάζει ή σε στεναχωρεί καθόλου γιατί η κάθε ηλικία έχει να σου δώσει εμπειρίες.Σε λίγους μήνες κλείνω τα 40 μου και νιώθω ότι η δεκαετία των τριάντα μου έδωσε πάρα πολλά,είσαι στην πιο παραγωγική ηλικία και μάντεψε....ευτυχώς δεν τελειώνει εκεί γιατί έρχονται κι άλλα πιο όμορφα πράγματα φτάνει να είσαι ανοιχτή για να τα γνωρίσεις!!!!
    Σου εύχομαι γλυκιά και συνονόματη Ειρήνη όλα τα χρόνια που θα έρθουν να είναι πάντα χαρούμενα με υγεία και πολύ-πολύ δημιουργία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι η ποιο όμορφη και δημιουργική ηλικία για την γυναίκα!!
    οπότε μην αγχωνεσαι!!
    ΄και εγώ εχω γενέθλια στις 11 φεβρουαρίου!!
    και τα τρειάντα τα έχω περάσει εδώ και κάτι χρονάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διανύω ήδη το δεύτερο μισό της τρίτης δεκαετίας της ζωής μου και έχω να σου πω ότι πρέπει να αισθάνεσαι όμορφα γιατί μπαίνεις στην πιο σημαντική (από πολλές απόψεις) δεκαετία της ζωής σου!!!
    Σου εύχομαι να γιορτάσεις πολλά-πολλά χρόνια ακόμα και καθένα από αυτά να σε γεμίζει γνώσεις και εμπειρίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Thanks for coming by my blog! I hope you can take part in my challenge! I love your Italian name for your blog. My husband is Italian and I am a little bit sensitive to Italian language etc. I know how you feel about turning 30..I am 32...after 3o unfortunately time passes so quickly..LOL..but then you get older and mor smarter so its not too bad! Take care, Nadia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Thanks Nadia for the comment! Of course I will take part to your challenge!
    The name of my blog is Spanish but it can be Italian to :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog me a comment