Σελίδες

Καλημερα με δωράκια!

Καλημερα σε όλες και σε όλους! Εχω καιρο να κάνω ανάρτηση γιατι ξεκινησα διαβασμα και δεν μενει χρονος για πολλα. Σας διαβαζω ομως το βραδυ οσο προλαβαινω και μαθαινω τα νεα σας, βλεπω τις αναρτησεις σας και...ειδα κάποια δωράκια να κυκλοφορουν και σας ενημερώνω για όσα εντόπισα σημερα...

Ξεκιναμε...
Η Μαρία από το μπλογκ δημιουργίες έχει ένα υπέροχο δωράκι για τον πρώτο της χρόνο στην παρέα.  Διαβάστε τι λέει η ίδια η Μαρία "Θα ήθελα να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτό το Post μέχρι τις 21 Μαϊου το βράδυ, στο οποίο να αναφέρετε την δική σας αγαπημένη ανάμνηση, τι σας έκανε να ξεκινήσετε το χόμπυ σας, ποιο ήταν το πρώτο σας δημιούργημα αν θυμάστε , ποια η αγαπημένη σας αγορά για το χομπυ, τι σας αρέσει να φτιάχνετε …γενικά θα ήθελα αυτό το ποστ να γεμίσει από τις δικές σας αναμνήσεις και από την αγάπη σας για δημιουργία! Αυτός είναι ο μόνος όρος που βάζω γι αυτό και θα μπουν στην κλήρωση τα ονόματα που στο σχόλιό τους θα αναφέρουν τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα αν θέλετε." 



Δωράκι δίνει και η Λευκοθέα από το μπλογκ Creations with love from Lefkothea  Μέχρι τις 31 Μαϊου μπορείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση. Αν αναρωτιέστε τι θα κερδίσετε θα μείνετε με την απορία γιατί όπως ομολογεί η Λευκοθέα "     Ποια θα είναι τα δωράκια???Μην με ρωτάτε,δεν ξέρω ακόμη.Έχω ξεκινήσει κάποια πράγματα αλλά  δεν τα έχω ολοκληρώσει,άλλωστε έχουμε πολύ καιρό μέχρι τότε   ...θα σας τα δείξω όταν κοντεύει η κλήρωση ."


Με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 αναγνωστών κάνει δώρο και η Νατάσα από το Creative Tsouf . Ας διαβάσουμε τι μας λέει η ίδια: "Για άλλους ίσως είναι κάτι ασήμαντο και τα 100 άτομα ίσως είναι λίγα, για μένα όμως είναι πολύ σημαντικό να μοιράζομαι τις δημιουργίες μου μαζί σας , και μέσα από κάθε σχόλιο και παρατήρηση να προσπαθώ να εξελίσσομαι και να γίνομαι καλύτερη!" Το όνομα της/του νικήτριας/νικητή θα ανακοινωθεί την 1η Ιουνίου!


Δωράκια δίνει και η Ιωάννα από το Εv.i.'s Handmade jwellery .Όπως λέει η ίδια "Συμμετέχετε στο διαγωνισμό αφήνοντας το σχόλιό σας σε αυτήν την ανάρτηση μέχρι 31 Μαίου!!!! Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 1 Ιουνίου!!!"
 
Αυτα...και μην ξεχνατε και το δικο μου δωρο στο Colorful Memories! Εχετε μέχρι 31Μαίου καιρο για να πάρετε μέρος και να γνωριστουμε με οσες δεν γνωριζομαστε (ναι πηγαινω και κοιταω τα blog σας και σας διαβασω :) )

Φιλια!!!!!

2 σχόλια:

  1. καλημερα και απο εμενα και καλως σε βρηκα κι εδω...ειναι και ενα ακομη δωρακι απο την deppy11 στο creative journey!!!
    http://creative-journey-deppy11.blogspot.com/2011/05/let-me-give-you-gift.html
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γειααα κοριτσια!!!! ναι και τα δικα μου δωρακια!!!! γιουπι !!! γιουπι !!!
    πολλα πολλα δωρακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog me a comment